.Po dość długiej nieobecności ,spowodowanej remontem domu,witam Was pyszną surówką,która świetnie nadaje się do mięsnych obiadków,jak również do chrupania samej...zapraszam na przepis i serdecznie polecam:)
młoda kapusta 1/4 lub 1/2 główki zależy od wielkości
koperek pęczek
sól.pieprz,ząbek czosnku
Umytą kapustę drobno pokroić w paski,ogórek wraz z łupinką zetrzeć na grubych oczkach tarła.
Posiekany koperek dodać wraz z jogurtem,solą,pieprzem i wyciśniętym czosnkiem.
Zamieszać i dać na pół godz.do lodówki.
Posiekany koperek dodać wraz z jogurtem,solą,pieprzem i wyciśniętym czosnkiem.
Zamieszać i dać na pół godz.do lodówki.
Smacznego życzę!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz