Kapusta pekińska zasmażana z koperkiem.
- mała kapusta pekińska
- pęczek koperku
- masło 2 łyżki
- mąka pszenna kopiata łyżka
- sól ,maggi
Kapustę pokroić w paski i dac do głębokiej patelni na rozgrzane masło ( 1 łyżka)
Podsmażyć,zalać odrobiną wody ,tyle by kapusta była lekko przykryta.
Gotować 10 min.
Zrobić z 1 łyżki masła zasmażkę,dodać do kapusty.
Na końcu dać posiekany koperek i zagotować.
Doprawić solą,maggi.
Podsmażyć,zalać odrobiną wody ,tyle by kapusta była lekko przykryta.
Gotować 10 min.
Zrobić z 1 łyżki masła zasmażkę,dodać do kapusty.
Na końcu dać posiekany koperek i zagotować.
Doprawić solą,maggi.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz