Pyszna,zdrowa i chrupiąca.Serdecznie polecam:)
Składniki
fenkuł 1/2
jabłko
miód 1 łyżczka
sok z cytryny 2-3 łyżki
sól szczypta
Fenkuł oczyścić i cienko pokroić w paski,nasolić i zostawić na 10min.
Marchew i jabłko zetrzeć na grubych oczkach tarki.
Dodać do odciśniętego ze soli fenkułu.
Dodać miód,sok z cytryny oraz marchew i jabłko,zamieszać.
Jako dodatek do obiadu świetnie pasuje,chrupiący fenkuł i jego anyżkowy smak ,to po prostu trzeba spróbować:)
Marchew i jabłko zetrzeć na grubych oczkach tarki.
Dodać do odciśniętego ze soli fenkułu.
Dodać miód,sok z cytryny oraz marchew i jabłko,zamieszać.
Jako dodatek do obiadu świetnie pasuje,chrupiący fenkuł i jego anyżkowy smak ,to po prostu trzeba spróbować:)
Smacznego życzę!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz