makaron łazanki 500g
600g pieczarek
3 cebule
2 ząbki czosnku
podwójna pierś z kurczaka
mała kapusta pekińska
1/2 zielonej cukinii
masło 1/2 kostki
pieprz,sól,maggi
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić.Dać drobno pokrojoną pierś.
Dodać pokrojone pieczarki i na dużym ogniu podsmażyć.
Następnie dać pokrojoną cukinię oraz kapustę.
Wszystko smażyć do miękkości.
Dodać pokrojone pieczarki i na dużym ogniu podsmażyć.
Następnie dać pokrojoną cukinię oraz kapustę.
Wszystko smażyć do miękkości.
Doprawić do smaku pieprzem ,solą i maggi.
Makaron ugotować i odcedzić nie przelewamy zimną wodą.
Do makaronu dodać mieszankę z patelni,dokładnie wymieszać i podgrzać.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz