Francuskie pizzerinki z fenkułem i camembertem.
Bardzo szybka przekąska,robi się w kilka chwil i tak samo potem znika:)
opakowanie ciasta francuskiego
3 duże pieczarki
.cammembert 1 op.
szynka kilka plasterków
Ser żółty kilka plasterków
ćwiartka fenkuła
2 pomidory
Pieprz czarny
zielona cebulka do posypania
3 duże pieczarki
.cammembert 1 op.
szynka kilka plasterków
Ser żółty kilka plasterków
ćwiartka fenkuła
2 pomidory
Pieprz czarny
zielona cebulka do posypania
Ciasto francuskie podzielić na kwadraty.
Na każdy kwadrat położyć platerek pomidora,szynki,pieczarki i fenkuła pokrojonego w kostkę.
popieprzyć i posolić.
Na każdy kwadrat położyć platerek pomidora,szynki,pieczarki i fenkuła pokrojonego w kostkę.
popieprzyć i posolić.
Przykryć plasterkami sera żółtego i cammeberta.
Dać do nagrzanego piekarnika do 200st.
Zapiec do rozpuszczenia serów.
Gotowe posypać zieloną cebulką.
Dać do nagrzanego piekarnika do 200st.
Zapiec do rozpuszczenia serów.
Gotowe posypać zieloną cebulką.
Smacznego życzę!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz