piątek, 16 listopada 2018

Pasta z sardynek i serka.

serki Bielucha 2x
sardynki w oleju puszka
kiełki jarmużu spora garść
rzodkiewki 5-7 szt
śmietana 18% łyżka
kiełki brokuła garść
sól i pieprz do smaku
natka pietruszki
czerwona cebulka
    1. Serek Bielucha lub inny dać do miseczki.
      Cebulkę drobno pokroić,
      Sardynki rozgnieść widelcem wraz z cebulką i serkiem.
      Dodać posiekaną rzodkiewkę i pietruszkę...oraz śmietanę.
      Doprawić pieprzem i solą...dodać kiełki jakie mamy i jakie lubimy:)

      Kiełki sama sobie sieję co jakiś czas i polecam wyśmienite zródło witamin.
  1. Serek Bielucha lub inny dać do miseczki.

    1. Smacznego!





Brak komentarzy:

Prześlij komentarz