czwartek, 6 czerwca 2019

Roladki z piersi kurczaka z zieloną fasolką szparagową.
Pyszne,dietetyczne roladki.Serdecznie polecam:)

podwójna pierś z kurczaka
papryka czerwona w proszku
kurkuma
pieprz i sól
mrożona zielona fasolka szparagowa
masło na wierzch roladek
szynka drobiowa kilka plasterków 

Umytą i osuszoną pierś pociąć w plastry.
Każdy plaster rozbić pod woreczkiem foliowym.

Plastry piersi posypać papryką,kurkumą solą i pieprzem.
Położyć plasterek szynki,sera żółtego oraz dać rozmrożoną fasolkę.

Zwinąć w roladki.



Dać do blaszki,na wierzch położyć kawałeczek sera oraz po cienkim plasterku masła.

Dać do nagrzanego piekarnika,zapiekać około 30min.
 

Smacznego!


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz