Surowy boczek duszony w porze,białym winie i pastą paprykową.
boczek surowy 1,30kg
por cały lub połowa dużego
Ziele angielskie 6 nasion,liście laurowe 4szt.
sok z 1/2 cytryny
kminek łyżka
kurkuma łyżeczka
czosnek granulowany łyżeczka
białe wino półwytrawne szklanka
1szkl wody
4 ząbki czosnku
2 łyżki słodkiej pasty paprykowej
1 łyżka musztardy sarepskiej
por cały lub połowa dużego
Ziele angielskie 6 nasion,liście laurowe 4szt.
sok z 1/2 cytryny
kminek łyżka
kurkuma łyżeczka
czosnek granulowany łyżeczka
białe wino półwytrawne szklanka
1szkl wody
4 ząbki czosnku
2 łyżki słodkiej pasty paprykowej
1 łyżka musztardy sarepskiej
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz