Pasta z twarogu,rzodkiewek,ogórka i koperku.
Idealne połączenie,bardzo smaczne na kolację lub śniadanie:)
4 duże rzodkiewki
1/2 surowego małego ogorka
zielona cebulka
Koperek
śmietana 12% 200g
śmietana18% kopiata łyżka
pieprz i sól do smaku
Twaróg rozgnieść widelcem
Rzodkiewki iogórka zetrzeć na grubych oczkach tarła.
Koperek posiekać,a cebulkę drobno pokroić.
Dodać sól,pieprz śmietany i wymieszać.
Szybko,smacznie i wiosennie.
Rzodkiewki iogórka zetrzeć na grubych oczkach tarła.
Koperek posiekać,a cebulkę drobno pokroić.
Dodać sól,pieprz śmietany i wymieszać.
Szybko,smacznie i wiosennie.
Smacznego!
Pyszna :-)
OdpowiedzUsuń