2 jajka
1/4 papryki czerwonej
1/4 papryki żółtej
czosnek niedźwiedzi kilka liści
groszek cukrowy kilka sztuk
masło łyżeczka
sól i pieprz
Papryki pokroić w kostkę,groszek w paski,oraz czosnek niedźwiedzi.
Dać na roztopione masło i chwilkę 2-3 min.podsmażyć.
Jajka roztrzepać posolić i popieprzyć,wylać na warzywa i usmażyć.
Smacznego!
Dać na roztopione masło i chwilkę 2-3 min.podsmażyć.
Jajka roztrzepać posolić i popieprzyć,wylać na warzywa i usmażyć.
Przełożyć na talerz i zsunąć na patelnię by usmażyć z drugiej strony.
Gotową frittatę dać na talerz posypać pociętym czosnkiem i zajadać ze smakiem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz