szynka kilka plasterków
ser żółty kilka plasterków
suszone pomidory
jajko
Rozwinąć ciasto francuskie.
Na wierzch ułożyć plasterki szynki i pokrojone pomidory.
Na wierzch ułożyć plasterki szynki i pokrojone pomidory.
W szparagach odciąć twarde końcówki.
Ułożyć je na szynce i pomidorach.
Wierzch przykryć plastrami sera żółtego.
Ułożyć je na szynce i pomidorach.
Wierzch przykryć plastrami sera żółtego.
Całość zwinąć w roladę,pokroić ze skosa na 1,0 cm części.
Roladki ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i posmarować roztrzepanym jajkiem.
Dać do nagrzanego piekarnika.Piec w 200st.do złotego koloru.
Smacznego!
Roladki ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i posmarować roztrzepanym jajkiem.
Dać do nagrzanego piekarnika.Piec w 200st.do złotego koloru.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz