Piersi kurczaka pieczone w folii aluminiowej.
Delikatne i wilgotne mięsko,na pewno Wam posmakuje:)
duża podwójna pierś z kurczaka
1 cebula
mały pęczek natki pietruszki
2 łyżki musztardy sarepskiej
3 łyżki ketchup pikantny
pieprz,sól ,papryka słodka łyżka
1 cebula
mały pęczek natki pietruszki
2 łyżki musztardy sarepskiej
3 łyżki ketchup pikantny
pieprz,sól ,papryka słodka łyżka
Piersi podzielić
wzdłuż na 4 części.
W miseczce wymieszać piersi z musztardą,ketchupem,natką, pokrojoną w kostkę cebulą papryką solą i pieprzem.
Odstawić na 20min.by smaki się przegryzły.
Każdą pierś zawinąć w folię ułożyć na blaszce,dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i piec 30min.
wzdłuż na 4 części.
W miseczce wymieszać piersi z musztardą,ketchupem,natką, pokrojoną w kostkę cebulą papryką solą i pieprzem.
Odstawić na 20min.by smaki się przegryzły.
Każdą pierś zawinąć w folię ułożyć na blaszce,dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i piec 30min.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz