Pasta z twarogu i makreli.
Pyszna ,jeśli lubicie takie połączenia to bardzo polecam,pasta na pieczywie...uwielbiam i myślę ,że i Wy posmakujecie w takim wydaniu. Serdecznie polecam
- twaróg półtłusty 30dkg
- makrela wędzona 1/2
- szczypior 1/2 pęczka
- sól i pieprz do smaku
- śmietana 12% prawie cały kubek,same sobie dozujemy:)
Szczypiorek umyć ,obsuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.Dodać do sera.
Makrelę obrać z ości i również dodać do sera.
Wszystko rozgnieść widelcem ,doprawić do smaku solą i pieprzem ,a na końcu wlać śmietanę.
Zamieszać i kłaść na kanapki ,a najlepiej na własnoręcznie upieczony chlebek .
Smacznego życzę!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz